اخبار مرتبط
 
					
												برگزاری سمینار تغذیه مناسب در دوره های مختلف زندگی
سمینار تغذیه مناسب در دوره های مختلف زندگی برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شرکت بهره برداری نفت و گاز غرب سمینار تغذیه مناسب در دوره های مختلف زندگی برای بانوان شاغل در ستاد کرمانشاه و مجتمع مسکونی شهید تندگویان ایلام برگزار شد.
این سمینار آموزشی با هدف تبیین نقش زنان در ایجاد نهضت تغذیه سالم، آشنایی و پیشگیری از بیماریهای جسمی و ارتقاء سطح تندرستی بانوان، تاثیرات تغذیه در بیماریهای چاقی، دیابت، فشار خون و چربی خون بالا، نحوه تغذیه صحیح و مقابله و پیشگیری از بروز بیماریها و در نهایت رژیم درمانی با تغذیه مناسب برگزار شد.
سمینار مذکور با همکاری خانم دکتر هنرور و دکتر جعفری از اساتید برجسته دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه تهران با همکاری واحد آموزش شرکت و طی دو روز در شهر های کرمانشاه و ایلام برگزار شد.
خانم دکتر هنرور در این سمینار به ارائه بحث های علمی و تئوریک در رابطه با تغذیه مناسب در دوران مختلف زندگی پرداخت و آقای دکتر جعفری نیز به ارائه مشاوره های علمی و عملی با جدیدترین متد های روز دنیا پرداخت.
دکتر هنرور در ابتدای این سمینار اظهار داشت: زندگی ماشینی و کم تحرکی امروزی توجه به تغذیه به عنوان یکی از ارکان مهم سلامتی را با مشکل مواجه کرده است. به همین دلیل مشکلات تغذیه ای هم در کشورهای پیشرفته و هم در کشورهای در حال توسعه رو به افزایش است. از سوی دیگر بسیاری از عادات غذایی خوب پیشینیان ما به فراموشی سپرده شده و عادت غذایی غلط جانشین آنها شده اند .
وی با اشاره به ضرورت داشتن الگوی صحیح غذایی بین خانوادهها و جامعه، تاکید کرد و گفت: امروزه زنان نیمی از جمعیت استان را تشکیل داده و بیشترین نقش را در تهیه مواد غذایی و پخت و پز برعهده دارند، لذا بهتر میتوانند در ارایه الگوی صحیح تغذیه به دیگر اقشار جامعه مفید واقع شوند.
این مدرس دانشگاه تصریح کرد: بسیاری از مشکلات و بیماریها ناشی از تغذیه غیراصولی است و بنابراین با توجه به این موضوع و نقش مادران برای جلوگیری از چنین آسیبهایی؛ آموزش زنان به عنوان پرچمداران تغذیه، گامی مهم در راستای آشنایی بانوان با ارزشها و گروه های غذایی مؤثر، خوارکیهای مفید به جای تغذیه ناسالم از جمله فستفودها و… است.
وی توجه داشتن به تغذیه مناسب و سالم از دوران بارداری تا زمان اتمام حیات انسان را امری مهم در سلامتی فرد دانست و ادامه داد: متأسفانه در کشور ما اهمیت چندانی به انتخاب نوع گروههای غذایی سالم داده نمیشود، درحالیکه تحقیقات نشان میدهد افرادی که توانستهاند براساس رژیم درمانی سبز و گنجاندن غذاهایی مانند آرد و نانهای سبوسدار، زیتون، سبزی و میوه، لبنیات، حبوبات و انواع مغزها و نوشیدن آب کافی، تغذیه کنند به مراتب بیشتر از افرادی که رژیم غذایی نامناسبی همچون چربیها، فستفودها، نانهای سفید و نوشابههای گازدار مصرف کردهند سالم بوده و از سلامت فکری و روحی برخوردارند.
خانم دکتر هنرور در پایان با اشاره به اعتدال و شناخت گروههای غذایی مناسب در تغذیه گفت: اصل تغذیه سالم در اعتدال و تنوع است، و در این میان گروه های غذایی به چهار گروه نان و غلات، شیر و لبنیات، میوه و سبزی و گوشت و تخم مرغ تقسیم می شوند و نکته حائز اهمیت رعایت اعتدال و سلامتی در این گروههای غذایی است.
در پایان این سمینار آقای دکتر جعفری هم به ارائه مشاوره های عملی در رابطه با نوع و کیفیت تغذیه در دوران مختلف زندگی پرداخت.
 
								